Daghoroscoop: zondag 26 mei 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Dit is een goede periode om iets te starten of op te zetten met anderen. Dit kan een evenement zijn, maar ook een project. Gebruik ieders talent om het succesvol te maken. Er daalt vandaag een heerlijke lichtheid over het leven neer. Zorg voor voldoende uitwegen en ontsnappingsroutes. En smeed alvast een plan C. Ook wordt er vandaag licht over je leven geworpen. Herstel dit weekend het contact met mensen die je al een tijd niet hebt gesproken.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Los problemen binnen een liefdesrelatie zo vroeg mogelijk op de dag nog op, dan wordt de avond er één van rozengeur en maneschijn. Ga niet te veel in op jouw hersenspinsels. Een ex-geliefde kan weer contact met je opnemen. Houd het kort als je al bezet bent. Als je vrijgezel bent, dien je goed naar de wijze raad van je hart te luisteren. Je hebt de afgelopen tijd de verkeerde prioriteiten gesteld en dat begin je te merken aan de stilte om je heen.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Vandaag kunnen er wat spanningen heersen op huiselijk gebied. Even geen gevaarlijke en gevoelige gesprekken voeren, dus. Zodra je merkt dat je woorden verkeerd worden uitgelegd: stoppen en weglopen. Vrijgezellen die risico durven te nemen hebben grote kans op succes. Je hebt de laatste tijd het gevoel dat je wordt geleefd door anderen en voelt je in je persoonlijke vrijheid aangetast. De rebel in je ontwaakt, dat wordt oppassen voor de mensen om je heen!

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Telkens wanneer je aan die lastige kwestie denkt, lopen je gedachten hopeloos vast. Zet dit óf een tijdje van je af, óf bespreek dit met iemand die je volledig vertrouwt. Je zoekt dit weekend toenadering tot iemand, maar die ander houdt de boot een beetje af. Dit is echter geen reden om aan jezelf te gaan twijfelen. Kinderen voelen meer aan dan je denkt. Als je zelf niet helemaal lekker in je vel zit, heeft dit ook zijn weerslag op hen.

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

Met jouw onverwoestbare optimisme weet je veel positiefs aan te trekken en jouw situatie waar nodig te verbeteren. En er is volop liefde! Een goede vriend(in) die je al een tijd niet hebt gezien, komt weer op je pad. Je hebt de gave jezelf te zijn, maar de ander tegelijkertijd in z'n waarde te laten. Zelfs als je stiekem best een (voor)oordeel hebt, is het niet meteen merkbaar in de omgeving als je dat niet wilt laten merken. Dat is een handige eigenschap.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Dit is een heel prettige dag. Het gezinsleven verloopt lekker rustig en er is voldoende tijd om aan jezelf te besteden. Voel je niet schuldig, wanneer je leuke dingen voor jezelf plant of doet. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Je kunt de dagelijkse beslommeringen en zorgen eindelijk een beetje laten voor wat ze zijn. En daar is vooral je directe omgeving blij mee. Het maakt je meer ontspannen, waardoor je ook openstaat voor andere dingen.

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

Je hebt vast wel eens medegedeeld hoe het zit met jouw gevoelens, maar er zijn nu eenmaal van die mensen die het heerlijk vinden om dat veel vaker te horen. Wat let je? Laat je je praktische kant nou echt de overhand nemen? Een korte ontmoeting met een interessante vreemdeling kan vandaag diepe indruk op je maken. Kinderen trekken vandaag alle aandacht naar zich toe. Dat maakt niet uit, geniet juist van hun ongebreidelde levenslust.

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Je kunt eindelijk weer een beetje bij zinnen komen. Trakteer jezelf op een uitgebreide lunch en proost op de ontspannen stemming van vandaag. Wat er ook op de planning staat, doe het langzaam, vredig en vol mindfulness. Nu is het moment aangebroken om iets te doen met al die dromen, verlangens en ideeën die je hebt opgedaan. Uitstellen behoort niet meer tot de mogelijkheden. Doe wat je moet doen om het leven nóg beter en leuker te maken.

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Je hebt vandaag de neiging om bij de minste provocatie uit je slof te schieten. Je haat het om op je woorden te moeten letten, maar toch is het verstandig om een beetje voorzichtig te zijn. Zou zonde zijn als je dingen zegt waar je morgen spijt van krijgt, toch? Je lichaam wil op het moment wel vooruit, maar je geest werkt even niet mee. Je bent snel afgeleid, je gedachten schieten alle kanten op en er komt zeer weinig uit je handen.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

Je weet ondertussen wel hoe belangrijk familie kan zijn in tijden van nood, dus probeer de banden dit weekend nog eens wat verder aan te halen. Luister dit weekend maar eens naar adviezen van mensen met ervaring. Stoot, als het ook maar even kan, niemand voor het hoofd. Wees nederig genoeg om toe te geven dat jij ook niet perfect bent. Vermijd zo veel mogelijk situaties die voor stress kunnen zorgen. Kom tot rust en herstel jouw energie.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Het wordt een heerlijke zondag, ook al gebeurt er niets bijzonders. Oude vrienden kunnen bruikbare ideeën aandragen. De sterren staan goed voor romantiek, maar besef dat de basis van een goede relatie ware vriendschap is. Voor vrijgezellen staat een spannende ontmoeting met een onbekende te wachten. Werkelijk iedereen lijkt jou vandaag heel dringend nodig te hebben, maar je kunt niet overal tegelijk zijn. Wees kritisch bij het uitdelen van je gunsten.

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Je kunt je vandaag erg ondergewaardeerd voelen, maar aan een verongelijkt gezicht trekken heb je niets. Dit advies geldt voornamelijk voor vrijgezellen. Goede bedoelingen alléén zijn niet genoeg. Je zult die mooie woorden ook met daden moeten ondersteunen om het vertrouwen van de ander te winnen. Luister naar de signalen van je lichaam, want dat heeft grote moeite om het moordende tempo bij te houden. Doe weer eens iets aan je conditie.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: zondag 26 mei 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: zondag 26 mei 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5578

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.